Arbeidsdeskundigen & Gerechtelijke deskundigen

Ons bedrijf

Artoos Van der Ham Raijmakers is een arbeidsdeskundig expertisebureau gericht op onafhankelijke arbeidsdeskundige onderzoeken in letselschade en AOV.

 

Peter van der Ham en Dirk Raijmakers zijn beiden ervaren registerarbeidsdeskundigen en gerechtelijk deskundigen, met ieder ruim 25 jaar ervaring in complexe zaken. Per 1 januari 2019 hebben zij hun krachten gebundeld in één bedrijf: Artoos Van der Ham Raijmakers, met als uitgangspunten onafhankelijkheid en kwaliteit. Hilde Artoos, medeoprichtster van Artoos & Van der Ham, doet zelf geen onderzoeken meer. Zij is nog wel als adviseur aan het bedrijf verbonden.

 

Artoos Van der Ham Raijmakers is gespecialiseerd in zaken met zelfstandig ondernemers, zowel letselschade als AOV. In beide gevallen bestaat het dienstenpakket uit:

  • Inventariserende onderzoeken
  • Beoordelende onderzoeken (mate van arbeidsongeschiktheid)
  • Re-integratiebegeleiding binnen de eigen onderneming
  • Bedrijfseconomische onderzoeken (verlies aan verdienvermogen)

 

Werkwijze

Artoos Van der Ham Raijmakers heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er wordt steeds gedegen en uitgebreid onderzoek verricht, met een open mind. Onze kernwaarden zijn: onafhankelijkheid, onpartijdigheid, zorgvuldigheid, vakbekwaamheid en integriteit.

 

Bij letselschadezaken en AOV-bezwaarzaken (second opinion) wordt door ons alleen in opdracht van twee partijen gewerkt of in opdracht van de rechtbank.

 

Tenzij anders overeengekomen wordt eerst een gespreksverslag opgesteld en aan betrokkene ter correctie en/of aanvulling voorgelegd. Aansluitend wordt een conceptrapport opgesteld waarop partijen commentaar kunnen leveren. Het rapport dient steeds voor alle partijen inzichtelijk, logisch, begrijpelijk en overtuigend te zijn met goed onderbouwde antwoorden op de gestelde vragen.

 

Tarieven

Artoos Van der Ham Raijmakers hanteert marktconforme tarieven. Op de factuur staat een helder overzicht van werkzaamheden en tijdsbesteding.